Истинската почивка е на СПА! Ето 5 убедителни причини

Когато дойде моментът за дългоочаквана отпуска, всеки се стреми да избере оптимален вариант за почивка, за да се възползва истински пълноценно от тези няколко специални дни. Независимо дали подготвяте старателно семейна почивка или планирате нещо само за себе си, ето няколко довода, които ще Ви убедят, че добре планираната спа почивка е най-успешната опция.

1. Ново, уютно място

Концепцията на хотелите, които предлагат пълноценна спа почивка, е основана на разбирането, че освен задължителните отморяващи моменти в спа зоната, гостите се нуждаят от отлични условия, в които да се чувстват уютно и приятно. Ето защо удобството и спокойствието на почиващите винаги е приоритет. Чисти стаи и апартаменти с внимателно създадена атмосфера ще Ви накарат да забравите ежедневните грижи, а в ресторантите се предлага наистина качествена храна, която ще Ви зареди с приятни кулинарни изживявания.

2. Погрижете се за здравето си със спа почивка

Чувствате се уморени? Внимателният подбор на спа процедури ще възвърне усещането Ви за виталност. Солни стаи, парни бани, масажи – всичко това доказано влияе добре на тялото, но и на душата. Посещенията в спа зона ще Ви помогнат да изчистите токсините, да възвърнете блясъка на кожата си, а също и да прочистите дихателната си система. Всичко това води до повишаване на тонуса, а стресът изчезва само за няколко добре прекарани дни на спа почивка.

спа почивка

3. Минерална вода и релакс

Част от невероятното богатство на нашата страна е наличието на страхотни лековити минерални води. Ако изберете хотел в местност, позната с естествени извори с минерална вода – няма да сбъркате. За положителните ефекти, които тялото изпитва в досег с лечебни минерални води, се знае много, затова и няма необходимост да Ви убеждаваме колко по-добре ще се почувствате след няколко процедури.

4. Движение, движение, движение

Почивката трябва да включва и спорт. А какво по-приятно от възможността да използвате безплатно басейн? Плуването е една от спортните активности с най-благоприятни ефекти върху мускулатурата и дробовете. И не без значение – една от най-безопасните, без травми.

5. И нещо за очите!

А ако всичко това е съчетано с разкошна и чиста природа наоколо – то няма как да не усетите прилив на щастие. Откъснете се от сивия, забързан и шумен делник, подредете мислите си, напълнете очите си със зашеметяващи гледки и открийте прекрасни пътеки в горите и маршрути за разходка до близката реки или езера!

Вече знаете, че истинската почивка е в спа хотел. Предлагаме Ви да се потопите в релаксиращата атмосфера на Спа Хотел Емар, за да се насладите на едно пълноценно преживяване за всички сетива, което ще Ви накара да се върнете от ваканцията като преродени. И да побързате да резервирате отново!