Да комбинираме полезното с приятно с почивка в хотел с минерална вода

Хотел с Wellness център – мечтаният релакс и почивка, които обаче могат да означават и много повече, ако знаете как да се възползвате правилно от престоя в такъв тип комплекс. Ползите, добрите краткотрайни и дълготрайни ефекти от решението да посетите хотел с минерална вода са безкрайно много. За някои този вид почивка е необходимост заради здравословни проблеми, а за други – добра профилактика. Но ето само някои от нещата, които следва да знаете за преимуществата на посещението в хотел с минерална вода.

На първо място всеки е наясно с лечебните свойства на българската минерална вода. Тя е извор на красота, здраве, лечение и облекчение на кожни, ревматични, дихателни заболявания, голямо разнообразие от мускулни болки и артрит. Няколко дни в близост до минерална вода и специализирани процедури ще вдъхнат нов живот в тялото Ви.

спа хотел с минерална вода

Хотел с минерална вода – почивка, която Ви връща здравето

Доказано е, че парните бани повишават настроението. Как става това? Амплитудата на температурата стимулира хормоните на щастието, а детоксикацията на организма му помага да възвърне съпротивителните си сили. Парната баня увеличава кислорода в клетките, затова и е полезна при кожни проблеми, а също подпомага изгарянето на калориите. С други думи – отслабвате по-лесно.

Редовното посещение на сауната укрепва Вашата имунна система и повишава жизнеността. Това е чудесен способ да изхвърлите вредните токсини, да подпомогнете обмяната на веществата и да отпуснете напрежението в мускулите. А ефектът за кожата е невероятен – в сауната изчиствате мъртвите клетки и бактериите, а това е първа крачка към здрав и свеж вид.

Антибактериален, мукорегулаторен и противовъзпалителен ефект – това е 3 в 1 за Вашия организъм, ако посещавате солната стая. Прекрасен вариант е, за да подпомогнете дихателната система, защото солната стая е незаменима за отхрачване на секрети, за повишаване на защитата на организма и правилното функциониране на цялото тяло.

Стресът и умората лесно изчезват след една сесия в приключенските душове и масажното студио. Всеки реномиран хотел разполага с добри специалисти, които ще накарат тялото Ви отново да заработи като добре смазан механизъм. Ако все още не сте опитали целеви масажи – не губете време.

И не забравяйте задължителното посещение на басейна с минерална вода. Направете няколко дължини или просто се наслаждавайте на горещата и лековита вода. Тя незабележимо Ви лекува, докато отмаряте – една почивка с истински ползи за здравето на организма и душевното равновесие.

Искате да се убедите лично в магията на минералната вода – запазете Вашата почивка в Спа Хотел Емар още сега!