Истинската почивка е в СПА Хотел Емар! Ето 5 убедителни причини

Когато дойде моментът за дългоочаквана отпуска, всеки се стреми да избере оптимален вариант за почивка, за да се възползва истински пълноценно от тези няколко специални дни. Независимо дали подготвяте старателно семейна почивка или планирате нещо само за себе си, ето няколко довода, които ще Ви убедят, че почивката в СПА хотел Емар е най-добрата опция.

1. Ново, уютно място

Концепцията на хотелите, които предлагат пълноценна почивка, е основана на разбирането, че освен задължителните отморяващи моменти в Wellness зоната, гостите се нуждаят от отлични условия, в които да се чувстват уютно и приятно. Ето защо удобството и спокойствието на почиващите винаги е приоритет. Чистите стаи и апартаменти с внимателно създадена атмосфера в хотел Емар ще Ви накарат да забравите ежедневните грижи. Ресторантът ни пък предлага качествена храна, която ще Ви изненада с приятни кулинарни изживявания.

2. Погрижете се за здравето си с Wellness почивка

Чувствате се уморени? Внимателният подбор на Wellness процедури ще възвърне усещането Ви за виталност. Солни стаи, парни бани, масажи – всичко това доказано влияе добре на тялото, но и на душата. Посещенията в Wellness зона ще Ви помогнат да изчистите токсините, да възвърнете блясъка на кожата си, а също и да прочистите дихателната си система. Всичко това води до повишаване на тонуса, а стресът изчезва само за няколко добре прекарани дни. В хотел Емар можете да се насладите на разнообразие от процедури за отмора на ума и тялото.

спа почивка

3. Минерална вода и релакс

Част от невероятното богатство на нашата страна е наличието на страхотни лековити минерални води. Избирайки хотел в местност, позната с естествени извори с минерална вода, няма да сбъркате. Това е още едно предимство на хотел Емар. За положителните ефекти, които тялото изпитва в досег с лечебни минерални води, се знае много, затова и няма необходимост да Ви убеждаваме колко по-добре ще се почувствате след няколко процедури.

4. Движение, движение, движение

Почивката трябва да включва и спорт. А какво по-приятно от възможността да използвате безплатно басейн? Плуването е една от спортните активности с най-благоприятни ефекти върху мускулатурата и дробовете. И не без значение – една от най-безопасните, без травми.

5. И нещо за очите!

А ако всичко това е съчетано с разкошна и чиста природа наоколо – то няма как да не усетите прилив на щастие. Откъснете се от сивия, забързан и шумен делник, подредете мислите си, напълнете очите си със зашеметяващи гледки и открийте прекрасни пътеки в горите и маршрути за разходка до близката реки или езера.

Вече знаете, че истинската почивка е в СПА хотел Емар. Предлагаме Ви да се потопите в нашата релаксиращата атмосфера, за да се насладите на едно пълноценно преживяване за всички сетива, което ще Ви накара да се върнете от ваканцията като преродени. И да побързате да резервирате отново!